El 16 de desembre obrirà les portes al públic el nou restaurant de Carme Rius –SomSacs- Situat al carrer Mallorca 200 de Barcelona, al barri de l’Eixample Esquerre.

No és el primer restaurant que obre Carme, de fet en l’època d’estiu té obert per als seus fans El Fonoll Marí en Llança , Girona.

Ella, encara disposant d’un grapat de fans de la bona cuina, és una persona que passa desapercebuda, sent molt discreta però molt propera als seus clients. Es deu a ells i a la passió que comparteixen, la cuina de caràcter saludable, i on els productes amb els quals cuina són productes de proximitat.

Carme: “Sóc una petita empresària que fa molts anys en el sector de la restauració i m’he format en la cuina, treballant, pensant i investigant. SOMSACS és una evolució sorgida d’una idea compartida treballant amb Raül, un cuiner de nova generació, format a l’escola d’Hostaleria de Figueres i company d’alegries i dificultats vàries. Aquesta passió compartida em va animar a començar aquest nou projecte de restauració únic a Barcelona i al món sencer i que sorgeix d’una necessitat”

El SAC és un mena de caneló on podem embolicar les nostres receptes, sense donar límits a la nostra creativitat i ens permet separar dieta vegetariana i vegana de la dieta amb carn i peix.

Una altra diferencia amb la resta del mercat, és que tota, absolutament tota, la nostra carta és solidària, la qual cosa significa que en una mateixa taula poden gaudir dels nostres plats, persones amb intolerància al gluten i els que no.

A part dels SACS, el nostre Bar-food-Stylist (així ens agrada anomenar-ho) disposa d’una àmplia carta amb amanides, tapes, focaccia, torrades…i tots cuinats amb productes de proximitat que donen com a resultat una explosió de sabors dignes per als millors paladars.

El restaurant, per 40 comensals, s’ha volgut construir amb un ambient minimalista, net, on es transmeti bona energia per poder anar sol a gaudir d’un bon cafè o un esmorzar gens convencional, o a gaudir d’un sopar en molt bona companyia. Està envoltat de locals que ofereixen diverses opcions molt interessants i ara ha arribat la nostra, què no és gens convencional. Estem segurs que agradarà molt als barcelonins i als seus visitants, i acabarà sent un referent dins del sector del menjar saludable.

Si, en SomSacs som diferents, perquè el nostre producte és diferent, únic i difícil de descriure, només provant-ho s’entén la passió amb la qual s’ha creat. Un nou producte al món de la restauració.

Per a més informació:
Carme Rius (info@somsacs.barcelona / info@somsacs.com).
www.somsacs.barcelona

El 16 de diciembre abrirá las puertas al público el nuevo restaurante de Carme Rius –SomSacs- Ubicado en la calle Mallorca 200 de Barcelona, en el barrio de la Eixample Esquerra.

 

No es el primer restaurante que abre Carme, de hecho en la época de verano tiene abierto para sus fans El Fonoll Marí en Llança , Girona.

 

Ella, aún disponiendo de un puñado de fans de la buena cocina, es una persona que pasa desapercibida, siendo muy discreta pero muy cercana a sus clientes. Se debe a ellos y a la pasión que comparten, la cocina de carácter saludable, y donde los productos con los que cocina son productos de proximidad.

 

Carme: “Soy una pequeña empresaria que lleva muchos años en el sector de la restauración y me he formado en la cocina, trabajando, pensando e investigando. SOMSACS es una evolución surgida de una idea compartida trabajando con Raúl, un cocinero de nueva generación, formado en la escuela de Hostelería de Figueres y compañero de alegrías y dificultades varias. Esta pasión compartida me animó a empezar este nuevo proyecto de restauración único en Barcelona y en el mundo entero y que surge de una necesidad”

 

El SAC es una “especie” de canalón donde podemos enrollar nuestras recetas, sin dar límites a nuestra creatividad y nos permite separar dieta vegetariana y vegana de la dieta con carne y pescado

 

Otra de nuestras diferencias con el resto del mercado es que toda, absolutamente toda, nuestra carta es solidaria, la cual cosa significa que en una misma mesa pueden disfrutar de nuestros platos personas con intolerancia al gluten y los que no.

 

A parte de los SACS, nuestro Bar-food-Stylist (así nos gusta llamarlo) dispone de una amplia carta con ensaladas, tapas, focaccia, torradas…y

todos cocinados con productos de proximidad que dan como resultado una explosión de sabores dignos para los mejores paladares.

 

El restaurante, para 40 comensales, se ha querido construir con un ambiente minimalista, limpio, donde se transmita buena energía para poder ir solo a disfrutar de un buen café o un desayuno nada convencional, o a disfrutar de una cena en muy buena compañía. Esta rodeado de locales que ofrecen diversas opciones muy interesantes, y ahora ha llegado la nuestra que no es nada convencional. Estamos seguros que gustará mucho a los barceloneses y a sus visitantes, y acabará siendo un referente dentro del sector de la comida saludable.

 

Si, en SomSacs somos diferentes, porqué nuestro producto es diferente, único y difícil de describir, solo probándolo se entiende la pasión con la que se ha creado. Un nuevo producto en el mundo de la restauración.

Para más información:

Carme Rius (info@somsacs.barcelona / info@somsacs.com ).

www.somsacs.barcelona

Tel.: + 34 937 607 752